Schrijf je nu in voor het Pepernotentoernooi op zaterdag 1 december!

Het NTC Pepernotentoernooi is een leuk (intern) dubbeltoernooi voor jeugd en senioren. Het toernooi is op zaterdag 1 december. We starten om 13.00 uur met de partijen voor de jeugd. Deze lopen door tot ca. 15.30 uur. De senioren spelen tussen 14.30 uur en 17.00 uur.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om een heerlijke kop snert en broodjes worst te krijgen. Schrijf je nu in op toernooi.nl

Of lees verder voor meer informatie.

Voor wie?
Alle leden van NTC mogen meedoen, van klein tot groot en van jong tot ouder.

Wat is het?
Een leuk dubbeltoernooi. Wij zorgen ervoor dat er in leuke dubbels onderlinge partijen gespeeld worden. Wie speelt de meeste pepernoten bij elkaar? We vinden het leuk als je in gepaste kleding komt 😁

Hoe laat?
De senioren spelen tussen 14.30 uur en 17.00 uur.

Snertborrel
Ook dit jaar is het weer mogelijk om een heerlijke kop snert en broodjes worst te krijgen. Als late lunch, tussendoortje of wellicht als lekkere afsluiting van de wedstrijden.

Kosten
Het toernooi kost 2,50 per persoon. Voor 5 euro extra krijg je dan ook nog snert en worst.

Aanmelden
Inschrijven en betalen kan tot 26 november via toernooi.nl; zoek op 'Nootdorp' of klik hierLet op: bij inschrijving 'Partner gezocht' aanvinken. De dubbels worden door ons ingedeeld op gezellige sterkte!
Familieleden die niet meespelen, maar wel mee willen eten, graag opgeven dmv een opmerking. Betaling voor deze mensen kan op de dag zelf aan de bar.

Banner open toernooi is ontworpen met freepik