Inschrijving jeugd voorjaar 2019 geopend!

Je kunt je tot en met zondag 9 december 2018 inschrijven voor de jeugd voorjaarscompetitie 2019 en Tenniskids voorjaar 2019.

Kijk voor de speeldata op de site van de KNLTB en Tenniskids! Hier vind je ook meer informatie ver de verschillende Tennisids competitie kleuren/fases.

Je kunt het inschrijfformulier vinden onder Jeugd, of door op deze link te klikken.

Deelname aan de jeugdcompetitie is € 120 voor de gele competitie, € 90 voor de groene competitie en € 60 voor de oranje en rode Tenniskids.

De Jeugdcommissie

Banner open toernooi is ontworpen met freepik