Schrijf je vóór 10 december 2018 in voor de senioren voorjaarscompetitie 2019

Vanaf nu kun je inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2019. Voor meer informatie over de competitie, zie de KNLTB-site; voor de speeldata zie HIER.

Je kunt het inschrijfformulier vinden onder Competitie, of door op deze link te klikken.

Deelname aan de voorjaarscompetitie bedraagt € 125 per team voor de dubbelcompetities en € 150 voor alle andere competities.

Je kunt je tot en met uiterlijk zondag 9 december aanmelden. Voor vragen kun je terecht bij tc@nootdorpsetennisclub.nl.

De Technische Commissie

Banner open toernooi is ontworpen met freepik