Vrijwilligersdag zaterdag 10 november

Alle vrijwilligers ontvangen deze week een uitnodiging voor de NTC vrijwilligersdag. De vrijwilligersdag is dit jaar op zaterdag 10 november vanaf 16.30 uur bij GameCity in Zoetermeer. Vrijwilligers zijn heel belangrijk om onze club draaiende te houden en via de vrijwilligersdag willen wij deze mensen dan ook graag in het zonnetje zetten.

We hebben ons uiterste best gedaan om een complete lijst met NTC vrijwilligers aan te schrijven, maar het kan altijd voorkomen dat we iemand vergeten zijn. Mocht jij het afgelopen jaar vrijwilligerswerk voor de NTC hebben gedaan en geen uitnodiging hebben ontvangen, dan kan je je via dit formulier toch opgeven.

Iedereen die zich heeft opgegeven, ontvangt in de week voorafgaand aan 10 november nog extra informatie over de dag.

Banner open toernooi is ontworpen met freepik