Beperkte vrijspeel-banen van 14 t/m 22 juli

Deze zaterdag (14 juli) is er naast de start van het DVDW Open Toernooi ook de NTC Familiedag. Op zatedag zijn daarom vanaf 14.00 uur tot ca 18.00 uur geen banen beschikbaar om vrij te spelen.

In verband met het tenniskamp zijn van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli in de ochtend tussen 10 en 12 uur maximaal 3 banen beschikbaar om vrij te spelen.

In de avonduren en in het weekend (14 t/m 22 juli) is het DVDW Open Toernooi waarbij de banen gebruikt worden voor de wedstrijden.

Banner open toernooi is ontworpen met freepik