Nieuws

DVDW Nootdorp Open nadert met rasse schreden

Zet week 29 dikgedrukt in je volle agenda. Van 14 t/m 22 juli barst het tennisfestijn op en naast de tennisbanen van onze tennisverenging weer los. En uiteraard weer met veel gezelligheid, een buitenkeuken, cocktails, live muziek, maar bovenal met vernieuwende initiatieven! 

Hoofdsponsor DVDW Advocaten

Het open toernooi van de Nootdorpse Tennisvereniging draagt ook dit jaar de naam DVDW Nootdorp open. Voor het vierde achtereenvolgende jaar is DVDW Advocaten bereid gevonden hoofdsponsor en naamgever van ons open toernooi te zijn. "DVDW Advocaten zorgt met haar sponsoring dat we één van mooiste en gezelligste open toernooien in de regio kunnen organiseren", aldus de toernooicommissie.  

DVDW Advocaten is één van de 50 grootste advocatenkantoren in Nederland met vestigingen in Den Haag en Rotterdam. Met expertise op het gebied van onder meer fusies en overnames, herstructureringen, vastgoed- en arbeidsrecht. Maar ook als het gaat om erfrecht en personen- en familierecht is DVDW Advocaten een toonaangevend kantoor, niet alleen in de regio, maar ook landelijk gezien. 

 

Nieuw initiatief: de PN2 Cup
Ieder jaar probeert de open toernooicommissie het toernooi te verbeteren en te vernieuwen. Dit jaar zijn we gestart met een nieuw initiatief: samen met Pijnacker hebben we namelijk de PN2 Cup gelanceerd. De PN2 Cup is in het leven geroepen om het deelnemersveld in de 2 categorie nog sterker en groter te maken. De 2 categorie is het hoogste tennisniveau op zowel het toernooi van Pijnacker als Nootdorp. Om de PN2 Cup te kunnen winnen moet de speler/speelster aan beide toernooien deelnemen. De winnaar en winnares van de PN2 Cup verdient een mooie bonus van 500 euro. “Door dit nieuwe initiatief hopen we op een nog sterker deelnemersveld in de hoogste categorie. Het streven is de sterkere spelers, die normaliter alleen op Pijnacker meedoen, naar Nootdorp te halen en vice versa. Dit is uiteindelijk winst voor iedereen”, aldus een enthousiaste toernooicommissie.   

 

IT4Succes hoofdsponsor PN2 Cup 

De sponsoring door IT4Succes maakt dit fantastische initiatief mogelijk. Steven van der Meer, mede-eigenaar van het bedrijf en zelf fanatiek tennisser op onze vereniging, hoorde van het idee en was direct enthousiast.

Van der Meer: “Ik ben trots dat IT4Success als sponsor een bijdrage kan leveren om toptennissers uit de regio naar Nootdorp en Pijnacker te krijgen. Het hoge niveau is fantastisch om te zien en een inspirerend voorbeeld voor de jeugd. Ook het niet tennissende publiek komt op dit soort wedstrijden af. Dit zorgt voor een geweldige sfeer en prachtige wedstrijden.” 

IT4Success is dagelijks bezig met het neerzetten van een zeer hoog niveau aan service en dienstverlening. “Wij zorgen ervoor dat je kan werken waar en wanneer je maar wilt en dat al je data bereikbaar is vanaf ieder device. Wij geloven in slim, veilig en efficiënt samenwerken met collega’s. Door middel van onze slimme IT4Success werkplek zorgen wij voor maximaal resultaat binnen jouw onderneming. Wij zijn ervan overtuigd dat het hoge niveau en de uitstekende service van IT4Success perfect aansluit bij het doel van de PN2 Cup”, aldus een enthousiaste Van der Meer. 


Fantastische tennisweken
Naast het mooie tennis in de verschillende categorieën is er natuurlijk ook dit jaar genoeg te beleven. Uiteraard weer met buitenkeuken, oftewel heerlijke maaltijden op het zonovergoten terras, een wijnproeverij verzorgd door Hans Nagtegaal op donderdag, live muziek op dinsdag en woensdag, de traditionele feestavond op vrijdag met DJ’s en cocktails en bovenal veel gezelligheid en sportiviteit. U bent van harte welkom! 

 

Inschrijven

Uiteraard kunt u zich ook nog inschrijven om zelf deel te nemen aan DVDW Nootdorp Open. De inschrijving sluit op 1 juli 2018! Wees dus op tijd. Als je vragen hebt over DVDW Nootdorp Open en het programma, kunt u een mail sturen naar otc@nootdorpsetennisclub.nl.

De Open Toernooicommissie

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over NTC

De Nootdorpse Tennisclub is een vereniging met ca 1200 leden. Op het park zijn twaalf verlichte tennisbanen (6 Gravelbanen en 6 Smash Court banen), twee hardcourt minibaantjes, twee oefenmuurtjes en een jeu de boulesbaan.

NTC is een rookvrij park

 

Lidmaatschap

 Meer informatie over lid worden? Kik hier.

Adres
Laan van Floris de Vijfde 1
2631 WL Nootdorp
telnr.  015-3108230

Let op: Voor toezending van post alleen postadres gebruiken!

Postadres:
Postbus 12
2630 AA Nootdorp

e-mail: redactie@nootdorpsetennisclub.nl

webbeheer: webmaster@nootdorpsetennisclub.nl