Nieuws

Zaterdag 14 juli Familie toernooi en BBQ

Kom gezellig een paar wedstrijdjes spelen met je vader, moeder, broer, zus, tante, oom, opa, oma, neef, nicht, buurman of buurvrouw! Het maakt niet uit met wie, als die persoon maar ouder is dan 21 jaar.

Inschrijven via inschrijflijst op de club of via een mail naar jeugd@nootdorpsetennisclub.nl

Zaterdag 14 juli wordt het familie toernooi weer georganiseerd op NTC. Elk jeugdlid kan meedoen. Je speelt samen met een familielid diverse wedstrijdjes tegen andere jeugdleden met een familielid. Je kunt je inschrijven met bijvoorbeeld je vader, moeder, oom, tante, opa, oma, neef of nicht, maar ook je buurman of buurvrouw! Het maakt niet uit met wie, als die persoon maar ouder is dan 21 jaar. Het familie toernooi start om 14:00 en is rond 17:00 klaar.

Schrijf je in vóór 11 juli via de inschrijflijst in het clubhuis of stuur een mailtje met deelnemers naar jeugd@nootdorpsetennisclub.nl. Let op: Vol = vol!

Let op: een ouder/familielid kan zich maar met één kind inschrijven!!

Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 per paar.

Aansluitend (vanaf 17:30) is er de familie BBQ (kosten 7,50 euro per persoon).

Belangrijk: Doe je zowel aan het familietoernooi mee als aan de barbecue dan moet je je voor beide activiteiten apart opgeven!

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over NTC

De Nootdorpse Tennisclub is een vereniging met ca 1200 leden. Op het park zijn twaalf verlichte tennisbanen (6 Gravelbanen en 6 Smash Court banen), twee hardcourt minibaantjes, twee oefenmuurtjes en een jeu de boulesbaan.

NTC is een rookvrij park

 

Lidmaatschap

 Meer informatie over lid worden? Kik hier.

Adres
Laan van Floris de Vijfde 1
2631 WL Nootdorp
telnr.  015-3108230

Let op: Voor toezending van post alleen postadres gebruiken!

Postadres:
Postbus 12
2630 AA Nootdorp

e-mail: redactie@nootdorpsetennisclub.nl

webbeheer: webmaster@nootdorpsetennisclub.nl