Maak gebruik van de KNLTB Club App met daarin al het NTC nieuws, de agenda en ook competities en toernooien!

We hebben goed nieuws! De KNLTB Club App is vernieuwd en wordt vanaf nu ook bij onze tennisclub gebruikt als nieuw communicatiemiddel (naast de website, e-mail en facebook).

In de Club App vind je het laatste nieuws, de agenda, competities, toernooiuitslagen, tennismaatjes, etc. Ook hebben we op deze manier de mogelijkheid om jullie via een Pushbericht te bereiken, voor als bijvoorbeeld een tennisactiviteit niet doorgaat vanwege de weersomstandigheden, of een laatste herinnering voor het aanmelden van een toernooi. Kortom: graag nodigen wij jullie uit om de KNLTB Club App gratis te downloaden en installeren.

KNLTB Club App installeren

Stap 1.

Download de KNLTb ClubApp op je mobiel telefoon. Alleen Android en Apple worden ondersteund.
Club App voor Apple:
Apple/iOS App Store

Club App voor Android: Google/Android Play Store

Stap 2.

Open de app op je telefoon, zoek op ‘Nootdorp’ om onze vereniging te selecteren.

Klik dan op wachtwoord vergeten, en vul daarna je bondsnummer (staat op je pasje) in. Er wordt nu een mailtje gestuurd naar het e-mailadres wat bij ons bekend is.

Stap 3.

Open de e-mail en volg de instructies in de e-mail van de KNLTB om een wachtwoord aan te maken.

Stap 4.

Open de Club app weer, en log nu in met je bondsnummer en het gekozen wachtwoord.

Nadat je e-mailadres en 06 nummer gecontroleerd zijn kun je de app gebruiken.

App gebruiken

Je kan de App nu gebruiken, zorg dat je de push berichten aan zet, zodat we jou altijd voor belangrijke zaken kunnen bereiken via een push bericht als bijvoorbeeld een activiteit niet doorgaat vanwege de weersomstandigheden, etc.

De KNLTB ClubApp beschikt (op dit moment) over de volgende functionaliteiten:

• Clubnieuws; nieuwsberichten van de NTC zijn zichtbaar in de app.
  • Clubagenda en evenementen; een overzicht van aankomende evenementen in een overzichtelijke clubagenda.
  • Tennismaatje zoeken; met maatjes kunnen leden binnen onze vereniging elkaar vinden en uitnodigen om te tennissen.
  • Jouw profiel: informatie over je sterkte en de mogelijkheid om een paar van je gegevens online (e-mailadres, telefoonnummer, pasjesfoto) aan te passen. Deze informatie wordt ook direct verwerkt bij de KNLTB (na goedkeuring door onze ledenadministratie).
  • Inzicht in competities en toernooien; onder ‘mijn profiel’ staan jouw competities en toernooien. Ook kan je competitieteams toevoegen (dit doe je via ‘Mijn Profiel’ en dan ‘Favorieten zoeken’, en kiezen voor ‘Vereniging’ en daar ‘Nootdorp’ zoeken en kies voor ‘Nootdorpse Tennisclub’. Daarna kan je je teams als favoriet instellen, die je dan later via 'Mijn Profiel' onder 'Mijn Favorieten' terug kan vinden. Op bijna dezelfde manier kan je ook spelers als favoriet toevoegen.
  • Overzicht van onze clubsponsoren
  • Afhangen; dit onderdeel is binnen de NTC nog niet actief.

Ledenlijst

Onder het tabje ‘Club’ vind je (onder het Nieuws en boven de Club agenda) een zoekveld ‘zoek clubleden’. Je kunt leden vinden door simpelweg enkele letters uit de naam in te tikken in het zoekveld. Op deze manier kan je eenvoudig de contactgegevens van clubgenoten vinden. Naast de naam, het bondsnummer en de speelsterkte, worden links naar het e-mailadres en het primaire telefoonnummer getoond.

In 'Mijn profiel' kun je jouw e-mail adres geheim zetten en ook het telefoonnummer. Toch willen wij iedereen vragen hiervan zo weinig mogelijk gebruik te maken omdat het de onderlinge communicatie belemmert en de ledenlijst toch alleen bereikbaar is voor de NTC-leden.

Toekomst

Met de komst van deze App zijn wij als vereniging beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. We kunnen leden met elkaar verbinden, zodat samen tennissen eenvoudiger te regelen is.

Aangezien de clubapp nog volop in ontwikkeling is zullen in de komende periode nog hier en daar aanpassingen plaatsvinden. Hierover houden wij jullie natuurlijk op de hoogte.

Wachtwoord vergeten

Ben je je wachtwoord vergeten, kan je altijd in de App op het beginscherm kiezen voor “Kwijt of vergeten”. Je ontvangt dan een nieuw e-mail met een link waar je je wachtwoord kan aanmaken.

We hopen alle leden op de app te verwelkomen!

Voor meer informatie over het gebruik van de app verwijzen wij graag naar de website van de KNLTB: www.knltb.club/app.

Banner open toernooi is ontworpen met freepik