Nieuws

Voorjaarscompetitie van start!

Vandaag gaat de voorjaarscompetitie van start. Landelijk spelen maar liefst 30.032 teams mee. Bij de NTC gaan er 65 senioren en 13 jeugd-teams de baan op.

Wij wensen iedereen veel plezier en mooie, sportieve wedstrijden!

Nieuw dit jaar is dat in alle dubbelpartijen verkort spelen geldt. Dit houdt in dat de eventuele derde set vervangen wordt door een wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil). Bij 40-40 wordt gewoon voordeel/nadeel gespeeld. Uitzondering hierop is de vrijdagavondcompetitie. Op deze avond wordt, net als eerdere jaren, compact gespeeld: Beslissend punt bij 40-40 en derde set een wedstrijdtiebreak.

Ook nieuw is dat de regels omtrent het invallen van spelers versoepeld zijn. Hierover kan je meer lezen op centrecourt.nl. Heb je invallers nodig, stem dit dan wel even af met de Technische Commissie. Zij weten precies wat mag en wat niet en wie er op de reservelijst staan.

Inmiddels is de MijnKNLTB-app up-to-date en kan je jouw competitieteam en speelschema hierin weer opzoeken.

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over NTC

De Nootdorpse Tennisclub is een vereniging met ca 1200 leden. Op het park zijn twaalf verlichte tennisbanen (6 Gravelbanen en 6 Smash Court banen), twee hardcourt minibaantjes, twee oefenmuurtjes en een jeu de boulesbaan.

NTC is een rookvrij park

Banner open toernooi is ontworpen met freepik

Lidmaatschap

 Meer informatie over lid worden? Kik hier.

Adres
Laan van Floris de Vijfde 1
2631 WL Nootdorp
telnr.  015-3108230

Let op: Voor toezending van post alleen postadres gebruiken!

Postadres:
Postbus 12
2630 AA Nootdorp

e-mail: redactie@nootdorpsetennisclub.nl

webbeheer: webmaster@nootdorpsetennisclub.nl