Zin om in het voorjaar 2017 (weer) competitie te spelen? Vanaf nu kan je je inschrijven!

Je kunt je vanaf nu tot zondag 13 november weer inschrijven voor de voorjaarscompetitie. Elk jaar nemen vele leden van de NTC deel aan deze leuke competitie. Lees hieronder meer informatie over de speeldata, de nieuwe competitievorm op de zaterdagavond en hoe je je moet inschrijven. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Speeldata en vakantie

In 2017 start de competitie op donderdag 6 april en loopt door tot donderdag 1 juni. Tussen 22 en 28 april staan geen wedstijden gepland (behalve eventuele inhaaldagen). Sommige scholen hebben echter mei-vakantie tot en met 7 mei. Houd hier rekening mee met het opgeven van jouw team. Niet genoeg spelers in verband met vakantie is namelijk geen geldige reden om een wedstrijd te verzetten!

Competitievormen en nieuwe competitie op zaterdagavond

In het voorjaar hebben we de volgende competitievormen:

Dinsdagochtend: Dames 17+

Donderdagochtend: Dames Dubbel 17+

Vrijdagavond: Gemengd Dubbel 17+, Dames Dubbel 17+, Heren Dubbel 17+

Zaterdag: Gemengd 17+, Heren 17+, Dames 17+, Heren 35+

Nieuw! Zaterdagavond: Jongvolwassenen tussen 17 en 35

Zondag: Gemengd 17+, Gemengd 35+, Heren 17+, Heren 35+, Dames 17+

Op zaterdagavond is er een nieuwe competitievorm toegevoegd voor jongvolwassenen tussen de 17 en de 35 jaar, die pas beginnen op zaterdag na 17.00 uur. Teams werken met minimaal vier spelers vier dubbelpartijen af, waarbij een speelronde kan bestaan uit één damesdubbel, één herendubbel en twee maal gemengd dubbel of uit vier heren-, dan wel damesdubbels. De nadruk van deze vorm ligt voornamelijk op spelen tegen tegenstanders van vergelijkbaar niveau en dezelfde leeftijdscategorie. Ook hier wordt, net als bij de vrijdagavond, bij 40-40 een beslissend punt gespeeld en is de derde set een wedstrijdtiebreak tot tien punten.

Inschrijven: individueel, als team of als reservespeler

Inschrijven kan via deze link naar het inschrijfformulier voor de Voorjaarscompetitie 2017. <De inschrijving is inmiddels gesloten>

Bij de inschrijving kan je een voorkeur voor een team opgeven, maar de TC behoudt zich het recht voor om teams anders in te delen indien dit noodzakelijk wordt geacht. Heb je geen team, maar wil je wel competitie spelen? Ook dan kan je je gewoon aanmelden en kijken wij in welk team je mee kunt doen. Wil je liever af en toe een wedstrijd spelen, geef je dan op als reservespeler zodat we je kunnen inzetten als een team bij een wedstrijd een extra speler nodig heeft.

• Sluitingsdatum inschrijving: Inschrijven kan tot en met zondag 13 november.
  • Inschrijfgeld: Het inschrijfgeld voor de voorjaarscompetitie 2017 bedraagt 150 euro per team.

Nog vragen?

Vragen kunnen gemaild worden naar tc@nootdorpsetennisclub.nl

Groeten,

Technische Commissie (TC)