De Jeugdcompetitie Voorjaar 2017- Er is alleen nog plaats voor Tenniskids Oranje en Rood!

Doordat de knltb de groene competitie ook naar de zondag verplaatst heeft is er maar beperkte beschikbaarheid voor de groene competitie op zondag.

Ook is er hierdoor een beperktere beschikbaarheid voor de gele competitie op zondag. Hiervoor kun je je dan ook niet meer aanmelden!

We zijn nog aan het kijken naar alternatieve mogelijkheden voor de groene competitie op de woensdagmiddag.

Voor Oranje en rood kun je je nog wel aanmelden!

Gele Competitie: VOL!!!

Tenniskids Groen zondag: VOL!!!

WorldTour Oranje en Rood: Stuur een mail met Naam, e-mailadres, telefoonnummer, knltbnr en geboortedatum naar NTCjeugd@gmail.com

LET OP: je moet je opnieuw opgeven voor het voorjaar, ook al speel je nu al mee in de Worldtour in het najaar!

Competitiedata voorjaar Rood en Oranje: nog niet bekend gemaakt door KNLTB

Eventuele vragen over de voorjaarscompetitie kunnen worden gemaild naar NTCjeugd@gmail.com

De Jeugdcommissie