Inschrijving Cowboy's en Indianen kamp 2016 geopend!

Cowboy's en Indianen!

Van 4-6 November gaan we weer op kamp. We vertrekken vrijdag aan het eind van de middag rond 17:00 en zondag zijn we rond 18:00 weer thuis. De exacte tijden volgen nog maar via onderstaand formulier kan je je opgeven!

Inschrijfformulier Jeugdkamp 2016

Voor wie? Cowboy's en Indianen van 8 tot 14 jaar oud, en Sherrifs en Opperhoofden van 15 tot 17. Voor alle jeugdleden van de NTC dus! Uiteraard krijgen de jongere Cowboys en Indianen minder tijd op de prairie na 24:00 en verwachten we veel van de leiderschapscapaciteiten en coaching skills van onze Sherrifs en Opperhoofden!

Wat? Een weekend vol leuke spellen en activiteiten zonder tennisracket! Levend Stratego, Het Mollen Spel, Boog schieten, vuur maken en nog heel veel andere spellen die bij Cowboys en Indianen passen. Ook Corvee, dus als ouders krijg je kinderen terug die hebben leren afwassen, afdrogen en opruimen :-) Kijk op https://www.facebook.com/Ntctenniskamp voor foto's van voorgaande editities!

Kosten? 80 Euro

Waar? Houden we nog even geheim maar op een uurtje rijden afstand

Hoeveel plaatsen? We hebben plek voor ongeveer 45 kinderen, dus schrijf je snel in!

Meer informatie volgt nog. Mocht je nu al vragen hebben, stuur dan een mailtje naar: ntckamp@gmail.com.kijk bij lees meer welke kinderen zich al hebben opgegeven, de teller staat al op 28!

De leiding heeft er alvast heel erg veel zin in! Groetjes van de kampleiding! (Aileen, Annique, Chantal, Gerben, Rob, Thomas en Wigo)

De volgende Kinderen hebben zich al opgegeven! Dus wees er snel bij!

Max Hanssen
Fleur Roeten