Inschrijven najaarscompetitie 2022 (senioren)

Vanaf nu kan je je inschrijven voor de senioren najaarscompetitie 2022. Lees deze toelichting goed door. De link naar het inschrijfformulier staat onderaan deze pagina!

Let op: 5 in plaats van 7 speeldagen!
Met ingang van 2022 wordt het aantal speeldagen van de Najaarscompetitie aangepast van 7 naar 5 speeldagen. Dit geldt voor alle competitiesoorten en dus alle competitiedagen in dit najaar. Waarom de KNLTB hiertoe besloten heeft, kan je hier nalezen: https://www.tennis.nl/nieuws/2021/12/knltb-najaarscompetitie-2022-van-7-naar-5-speeldagen/

Speelsterkte
Bij speelsterkte graag de, afgeronde, speelsterkte zoals die op jouw ledenpas staat invullen (dus niet de actuele rating, maar bijvoorbeeld 7 of 8).

Teamvoorkeur
Voorkeur voor een team, of direct een heel team opgeven mag, maar de TC behoudt het recht om de teams opnieuw in te delen, of spelers toe te voegen, indien noodzakelijk.

17+ of 35+
Wanneer er een leeftijd bij de competitievorm staat, 17+ of 35+, betekent dat dat alle spelers minimaal die leeftijd moeten hebben (of in de loop van 2022 die leeftijd bereiken). Wanneer er geen leeftijd bij staat betekent dat dat er geen leeftijdslimiet is en dat er ook jeugdleden mee kunnen doen. Kijk dus goed in de lijst naar de competitievorm die je wilt spelen; dit zal misschien niet dezelfde zijn als je de afgelopen jaren hebt gespeeld.

Vrijdagteams spelen in het najaar gewoon weer elke week
In tegenstelling tot de voorjaarscompetitie is de vrijdagavond competitie in het najaar gewoon weer elke week. Maar dan wel in totaal 5 keer (zoals alle andere competitievormen in het najaar).

Maximum aantal teams op vrijdagavond (eventueel loting)
Doordat de Dames-, Heren- en Mixteams weer allemaal op dezelfde avond gaan spelen verwachten wij dat de vrijdagavond weer erg druk zal worden. We moeten degenen die zich voor de vrijdagavond willen opgeven dus nadrukkelijk waarschuwen dat misschien niet ieder dames-, heren- of mix- team toegelaten kan worden. Wij moeten een maximum aan het aantal teams zetten omdat de planning anders niet rond te krijgen is. In het KNLTB competitiereglement is bepaald dat er maximaal 3 speelronden mogen zijn en bovendien worden de speelavonden anders veel te lang. Bij aanmelding van te veel teams zijn wij dus genoodzaakt om te loten. De vrijdag-teams die eerder uitgeloot zijn, zullen niet meedoen aan die loting. Deze teams worden in ieder geval toegelaten.

Mocht je zeker willen zijn van een plek in het najaar overweeg dan eens of de zaterdag-competitie, waar meer plaats is, een optie is. Alle competitievormen van de vrijdagavond zijn er ook op de zaterdag, dus dat hoeft geen belemmering te zijn.

Aanmelden
Je kunt jezelf, of je team, tot en met uiterlijk zondag 5 juni aanmelden via dit INSCHRIJFFORMULIER.

Uitgebreide informatie over de voorjaarscompetitie en de speeldata vind je op de site van de KNLTB, zie deze link: informatie najaarscompetitie.