Najaarscompetitie 2022 (jeugd)

Vanaf nu kan je je inschrijven voor de jeugd najaarscompetitie 2022. Lees deze toelichting goed door. De link naar het inschrijfformulier staat onderaan deze pagina!

Wat betekent het om competitie te spelen?
Als je tenniscompetitie speelt, dan speel je op zondagochtend tussen 11 september en 16 oktober wedstrijdjes tegen teams van andere clubs. Dit kan al vanaf 4 jaar. Afhankelijk van de leeftijd zijn er verschillende competitievormen. Zie Tenniskids voor een idee van welke vormen voor de jongste kinderen mogelijk zijn. Vanaf ongeveer 10 jaar kom je in een team van ongeveer 6 kinderen en speel je gedurende 5 zondagochtenden een enkel- en een dubbelwedstrijdje tegen teams van andere clubs. Voor veel kinderen is competitie spelen van grote toegevoegde waarde in aanvulling op tennisles vanwege het wedstrijdelement, het teamgevoel en omdat ze dan nog grotere vorderingen maken.

Speeldata
Met ingang van 2022 wordt het aantal speeldagen van de Najaarscompetitie aangepast van 7 naar 5 speeldagen. In onderstaande tabel zie je wat de speeldata zijn:

Aanmelden
Je kunt jezelf tot en met uiterlijk zondag 5 juni aanmelden via dit INSCHRIJFFORMULIER. De jeugdcommissie deelt in overleg met Tennisschool Lembeck de teams in. We proberen hierbij rekening te houden met niveau en sociale aspecten. In het tekstveld ‘opmerkingen’ kan je je voorkeur aangeven.

Vragen?
Mail dan naar [email protected]