Info over lidmaatschap

Welkom bij de Nootdorpse Tennisclub! We vinden het fijn je als nieuw lid te begroeten en hopen dat je veel tennisplezier beleeft op ons park. Op onze website vind je informatie over tennislessen en de activiteiten die wij organiseren. Heb je vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van de bestuursleden.   

Voor 2023 is besloten de contributie te verhogen vanwege de volgende redenen:

  • Toename van kosten groot onderhoud van de banen door professionele bedrijven
  • Toename afdrachtskosten KNLTB
  • Toename energiekosten
  • Toename huisvestingskosten

De contributies voor een jaarlidmaatschap, inclusief bondslidmaatschap KNLTB, bedragen:    

●  Tenniskids Blauw (4 t/m 6 jaar) € 25,-
●  Junioren B (7 t/m 12 jaar) € 121,-
●  Junioren A (13 t/m 17 jaar) € 154,-
●  Senioren € 216,-
●  Niet spelend lid (zonder bondslidmaatschap) € 42,-
●  Inschrijfgeld voor junioren € 20,-
●  Inschrijfgeld voor senioren  € 35,-

 

Voor jeugdleden gelden de leeftijdsgrenzen voor het jaar waarin zij een leeftijd bereiken (dus een jeugdlid dat in de periode van 1/1 t/m 31/12 18 jaar wordt is vanaf dat jaar een seniorlid). Jaarlijks worden de contributiebedragen geïndexeerd (CPB).  

Instromers

Als je lid wordt tijdens het seizoen betaal je vanaf het kwartaal waarin je lid wordt. Dit geldt voor de lidmaatschappen voor junioren B, junioren A en senioren. Tenniskids blauw betalen altijd 25 euro. Wij rekenen voor het eerste en vierde kwartaal minder dan voor het tweede en derde kwartaal. Dit doen we omdat tijdens de koude maanden minder banen beschikbaar zijn om te tennissen. Hiermee is in de tarieven rekeningen gehouden. De tarieven zijn als volgt:

 Lid worden tijdens kwartaal:  1 2 3 4
 Junioren B (7 t/m 12 jaar) € 121,- € 97,- € 51,- € 25,-
 Junioren A (13 t/m 17 jaar) € 154,- € 124,-  € 77,- € 31,-
 Senioren  € 216,- € 173,- € 108,- € 44,- 
 
Kennismakingslidmaatschap  

Je kunt ook eerst kiezen voor een kennismakingslidmaatschap voor de winter en de zomer. Deze lidmaatschappen zijn in principe eenmalig. Je beslist daarna of je overgaat op een jaarlidmaatschap. Als je goede redenen hebt om niet een heel jaar te kunnen tennissen (bijvoorbeeld omdat je ook meedoet aan selectievoetbal tijdens winter en voorjaar) dan kun je dit aangeven in het veld 'opmerkingen voor de ledenadministratie' op het inschrijfformulier. Bij kennismakingslidmaatschappen betaal je geen inschrijfgeld.  

Kennismakingslidmaatschap winter, exclusief bondslidmaatschap KNLTB (dit lidmaatschap loopt van 1 oktober  t/m 31 maart). 

●  Tenniskids Blauw (4 t/m 6 jaar) € 25,-
●  Junioren A en B (7 t/m 17 jaar) € 44,-
●  Senioren € 78,-


Kennismakingslidmaatschap zomer,
exclusief bondslidmaatschap KNLTB (dit lidmaatschap loopt van 1 juli t/m 30 september).

●  Tenniskids Blauw (4 t/m 6 jaar) € 25,-
●  Junioren A en B (7 t/m 17 jaar) € 33,-
●  Senioren € 59,-


Op het inschrijfformulier kan het gewenste lidmaatschap via een keuze worden aangegeven.

Jeugdfonds Sport en Cultuur gemeente Pijnacker-Nootdorp

Is het lastig om de contributie voor uw kinderen te betalen? Dan heeft de gemeente Pijnacker-Nootdorp een voorziening om hierin tegemoet te komen. U vindt informatie hierover op deze pagina.

Innen contributie

Jaarlijks innen wij de contributie in januari/februari. Dit wordt zo veel mogelijk gedaan via automatische incasso. U ontvangt een e-mail wanneer de incasso is gepland. Zorg ervoor dat het juiste e-mailadres bij de ledenadministratie bekend is!   

Niet-spelend lid 

Stel: je hebt een heel druk jaar voor de boeg en weet al vooraf dat er geen tijd is om te tennissen. Dan kun je je lidmaatschap omzetten naar niet-spelend. Het voordeel hiervan is dat je lid blijft van de vereniging en het jaar erna weer kan tennissen (zonder inschrijfgeld te betalen). De contributie voor een niet-spelend lid is vastgesteld op € 42,-. Het wisselen tussen spelend en niet-spelend lid moet voor 31 oktober worden gedaan. Dit kan via een verzoek aan de ledenadminstratie. Let op: bij het opnieuw activeren van het lidmaatschap is een pasfoto nodig! 

Ledenpas

Als je lid wordt voor februari, dan krijg je via de KNLTB een ledenpas thuisgestuurd. Word je lid na februari dan kun je bij de ledenadministratie een verzoek indienen voor een tijdelijke ledenpas. Dit pasje heb je nodig bij het afhangen en bij het spelen van KNLTB-competitie en -toernooien. Met de KNLTB-pas kun je tevens betalen in het clubhuis. Via de pinautomaat bij de bar kun je met jouw bankpas geld storten op de pas. Dit tegoed is geregistreerd in de computer en blijft van het lid (ook als je pasje verliest).  

Tennispas kwijt?

Als je de tennispas kwijt bent, dan kun je een noodpas aanvragen bij [email protected]. De kosten van een noodpas bedragen € 2,50 en kunnen betaald worden door overmaking op IBAN NL09 RABO 0142865664.   

Andere pasfoto?  

Wil je een andere pasfoto op je pas? Dan kun je dit zelf regelen in de KNLTB Clubapp. De foto van een junior moet na 5 jaar vervangen worden. De foto van een senior gaat 10 jaar mee. Een 50-plusser hoeft de foto niet meer te wijzigen.  

Adreswijzigingen

Geef adreswijzigingen (ook als het om een nieuw e-mailadres) altijd door aan de ledenadministratie.  

Vragen?

Stuur een mail naar: [email protected].