Dubbeltoernooitjes

Sinds de zomer van 2020 hebben we inmiddels 7 ééndaags dubbeltoernooitjes voor senioren van de Nootdorpse Tennisclub (inclusief winter- of zomer-leden) georganiseerd en dat is goed bevallen. Het concept is simpel: je speelt 3 wedstrijden van een half uur in een poule met 4 dubbels, je kunt inschrijven met partner of je kunt aangeven dat je een partner zoekt. Je betaalt 10 euro inschrijfgeld en daarvoor krijg je koffie of thee en 3 consumptiebonnen. We delen de poules in op speelsterkte dus beginners komen bij beginners. Dames-, Heren- en Gemengd-Dubbels kunnen door elkaar worden ingedeeld. Na het toernooi gezellig borrelen.

Op dit moment staat de inschrijving open voor 2 toernooitjes:
Sinterklaas Dubbeltoernooi: op zaterdag 4 december 2021 van 12:30 tot 16:00, hier inschrijven.
Nieuwjaars Dubbeltoernooi: op zaterdag 8 januari 2022 van 12:30 tot 16:00, hier inschrijven.
Aansluitend aan het toernooi op 8 januari 2022 is de nieuwjaarsreceptie.