Bestuur en commissies

De NTC is een vereniging voor leden en door leden. De club heeft een aantal vrijwilligers die helpen met o.a. competities, activiteiten voor de jeugd, bardiensten, het organiseren van het open toernooi, baanonderhoud en veel meer. De NTC stelt dat zeer op prijs en organiseert als dank een leuke happening voor deze vrijwilligers. We kunnen echter nog veel meer vrijwilligers gebruiken. Meld je daarom aan bij een van de bestuurs- of commissieleden en vraag naar de mogelijkheden.

Bestuur

Als bestuur organiseren we de dagelijkse gang van zaken om de NTC zo goed mogelijk te laten functioneren. We maken plannen voor de toekomst en beheer van ons park. Bijvoorbeeld via het beleidsplan. 

 Voorzitter  Jeroen Bruinooge  [email protected]
 Penningmeester  Rob Polderman  [email protected]
 Secretaris  Esmeralda Cohen  [email protected]
 Jeugdcommissie  Anneke Wieman  [email protected]
 Technische commissie  Marijke van der Kwartel  [email protected]
 
Technische Commissie (TC)

De Technische Commissie zorgt voor de indeling van de competitieteams en is verantwoordelijk voor een goed verloop van de voorjaars- en najaarscompetitie. Ook organiseert de TC onder meer het Senior Plus Event en de Clubkampioenschappen voor senioren. Meer informatie: Marijke van der Kwartel, [email protected].

Jeugdcommissie (JC)

De jeugdcommissie regelt alle zaken aangaande de jeugdleden van de club. Voor de KNLTB voorjaars- en najaarscompetitie verzorgt de JC de indeling van de competitieteams. Ook organiseert de JC onder andere Maak Kennis met Tennis, de Clubkampioenschappen voor de jeugd en het open jeugdtoernooi. Meer informatie: Anneke Wieman, [email protected].

Open ToernooiCommissie (OTC)

De open toernooicommissie organiseert het jaarlijkse NTC Open Toernooi. Dit toernooi vindt jaarlijks plaats in week 29 als onderdeel van de Summerslams. Meer informatie: Gerben van Deijk.

Overige commissies
 Baanploeg    
 Bar  Annique Bosman (Manager)
 Mei Li Storm-Polderman (Administratie)
[email protected]/0640410487  [email protected]
 Communicatie  Donate Molema/Quirine Polderman
 Roel Mehlkopf (ICT)
 [email protected]  [email protected]
 Kascontrole  Elroy van Bergenhenegouwen  
 Kluscommissie  Peter Zweekhorst  [email protected]
 Ledenadministratie  Arlette Hennipman [email protected]
 Sponsorcommissie  Ewout Hennipman